Leidinggevende Werken, Dagbesteding & Leren Groningen 28-32 uur

  • Cosis
  • Groningen/Roden
  • € maximaal € 5.477,- volgens FWG 60 bruto


Klaar voor Morgen zoekt voor Cosis een Leidinggevende Werken, Dagbesteding & Leren voor de prachtige locaties: FC Groningen, Hoendiep Grand Cafe, Venster café, Theehuis Roden en Jumbo!
Kijk jij uit naar een leidinggevende functie met pit? Voor meerdere Werken, Dagbesteding & Leren (WDL) locaties in Groningen en Roden zoeken wij een krachtige, ervaren leidinggevende met ondernemersbloed! Ben jij er klaar voor om bedrijfsmatig te werken in een zorgomgeving? Dan kun jij voor 28-32 uur per week bij Cosis aan de slag! Leid zorgprofessionals, stimuleer ontwikkeling en neem beslissingen in complexe situaties. Reageer nu, wij spreken jou graag!

Wat ga je doen?

Cluster Werken, Dagbesteding en Leren

De zorgprofessionals binnen Werken, Dagbesteding en Leren (WDL) ondersteunen cliënten bij hun betekenisvolle daginvulling. Zij dragen bij aan de ontwikkeling van cliënten met behulp van zo’n 500 medewerkers op ongeveer 50 locaties in de provincies Groningen en Drenthe.

Als leidinggevende binnen het cluster WDL ben jij verantwoordelijk voor de locaties in de stad Groningen en de locaties in Roden. Hierbij werk je nauw samen met de teamcoördinatoren en je collega leidinggevenden. Jij zet je in voor een cultuur die zich kenmerkt door het bieden van ruimte en vertrouwen, nieuwsgierigheid, kennis en passie. Het is jouw verantwoordelijkheid om de kwaliteit van de zorg en dienstverlening op de locaties zo optimaal mogelijk te laten zijn. Stilstand is achteruitgang, dus jij hebt een ontwikkelgerichte aanpak. Jij betrekt medewerkers op een actieve manier bij de ontwikkelingen en hecht waarde aan hun ideeën.

Wie ben jij?

Met een open houding, ondernemende energie en een dosis lef, ben jij klaar om bij te dragen aan de groei en ontwikkeling van de WDL locaties in Groningen en Roden. Als krachtige persoonlijkheid met strategisch inzicht, weet jij hoe je mensen en organisaties effectief in beweging krijgt.

Met een inspirerende aanpak en coachende vaardigheden ben jij de visionaire leider die wij zoeken. Je stimuleert persoonlijke ontwikkeling en motiveert anderen om zich voortdurend te verbeteren. Jij kijkt verder dan individuele locaties en bent bedreven in het opstarten en leiden van werving en medezeggenschap. Je werkt op een manier die positieve verandering teweegbrengt, met een resultaatgerichte en samenwerkingsgerichte aanpak. Je hebt een visie op zorginnovatie en bent in staat kennis en expertise te mobiliseren binnen en buiten jouw locaties. Jij gaat o.a. om tafel met winkeliersverenigingen en sluit aan bij meerdere samenwerkingsverbanden. Van netwerken krijg jij energie én je bent hier een ster in.

Daarnaast zorg jij als leidinggevende voor de juiste instroom, doorontwikkeling en inzetbaarheid van (persoonlijk) begeleiders en teamcoördinatoren. In jouw rol ben je ondersteunend en leidend, versterk je de veerkracht en regie van professionals en teams en stimuleer je eigenaarschap.

Jij bent niet alleen verantwoordelijk voor het ondersteunen van medewerkers, maar ook voor het ontwikkelen van beleid en het beheren van het budget. Je draagt bij aan gezonde bedrijfsvoering, houdt de nieuwste ontwikkelingen in de zorg bij en kijkt naar mogelijke uitbreidingen en vernieuwingen. Je neemt passende beslissingen in complexe situaties. Kortom, jij bent de gedreven en daadkrachtige leidinggevende die wij zoeken!

 Iets voor jou
Jij kan bij Cosis aan de slag als je:

  • In het bezit bent van een relevant diploma op minimaal hbo-niveau (of je hebt een aantoonbaar vergelijkbaar werk- en denkniveau). Je hebt bij voorkeur een opleiding op het gebied van (zorg)management, bedrijfskunde.
  • Ruime werkervaring als leidinggevende hebt.
  • In bezit bent van een rijbewijs en auto.
  • Je bent beschikbaar voor consignatiediensten in een afwisselend rooster (circa 5x per jaar).

Over de organisatie

Dit is Cosis

Cosis helpt mensen met een verstandelijke en/of psychische beperking grip te krijgen en te houden op het leven. Je komt Cosis tegen in Groningen en Drenthe. Midden in de samenleving, dicht bij de mensen die zij helpen. Hierbij staat de samenwerking tussen cliënten, het persoonlijk netwerk en de professional centraal. Samen kleine stappen maken, om de gestelde doelen te behalen. Lees [hier](https://www.cosis.nu/alles-over-cosis/onze-organisatie/waar-staan-we-voor) waar Cosis voor staat en gaat.

De werkplek

Voel je gewaardeerd
Wanneer jij bij Cosis komt te werken als leidinggevende ontvang je:

  • Een bruto maandsalaris van minimaal € 3.768,- en maximaal € 5.477,- volgens FWG 60 van cao-gehandicaptenzorg (op basis van een fulltime dienstverband, 36 uur). Het salaris gaat per december 2024 met 2% omhoog.
  • Een contract voor onbepaalde tijd.
  • Tegemoetkoming in jouw reiskosten (een woon-werkvergoeding of OV-abonnement).
  • De mogelijkheid tot het kopen van extra verlofuren.
  • Een eindejaarsuitkering.
  • Sporten met korting en een voordelig fietsplan.
  • Mogelijkheid tot blijvende persoonlijke ontwikkeling. Volg cursussen, trainingen en e-learnings waar jij baat bij hebt in jouw werk!

Ben jij benieuwd of Cosis aansluit bij jou? Lees over de [arbeidsvoorwaarden](https://www.cosis.nu/alles-over-cosis/werken-bij/aansluiten-bij-jou) op de website en kijk wat voor jou van toepassing is.

Wat biedt de organisatie jou

Contract voor onbepaalde tijd
Eindejaarsuitkering.
Blijvende persoonlijke ontwikkeling

Onze werkwijze

Voel je welkom en solliciteer

Wil jij aan de slag bij Cosis als leidinggevende in Groningen? Solliciteer dan direct! Reageer uiterlijk 10 november 2024. De selectiegesprekken bij Klaar voor Morgen vinden plaats op 12 of 14 november. De sollicitatiegesprekken bij Cosis vinden plaats op 22 november 2024 (15.00 tot 17.30 uur). De werving en selectieprocedure wordt begeleidt door Klaar voor Morgen. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Neem contact op met Marieke Kamminga van Klaar voor Morgen, via 06 15271212.

Extra informatie

Collega aan het woord